2012. május 13., vasárnap

Szülésfelkészítés

Szülésfelkészítés Betlej-Szurdusz Erika vezetésével 2012. május 19-én

Kedves Kismama !

Ha életed egyik legnagyobb eseményére - a kisbabád megszületésére - megfelelően felkészülsz, kevésbé érhetnek váratlan események, sokkal nyugodtabb, bátrabb és kiegyensúlyozottabb leszel. Ezáltal pedig megfelelően tudnak áramolni a boldogsághormonjaid, amelyek hozzá segítenek ahhoz, hogy gyermeked világrahozatala egy problémamentes, igazán örömteli esemény legyen.


Célszerű a pároddal, vagy azzal a személlyel jönni, aki bent lesz a szülésnél, de természetesen egyedül is jöhetsz.

Témák:
- megbeszéljük a vajúdás-szülés menetét, hogy mi történik amikor jön a baba
- külön kitérünk a szülés testi és a szülés lelki folyamataira is
- részletezzük a szülés megindulásának a jeleit, hogyan tudod eldönteni, hogy valóban megindult a szülésed
- megbeszéljük, hogy mit tehetünk azért, hogy könnyebb legyen a szülésünk    (méhszájpuhítás, gátmasszázs, gátizomtorna, homeopátia, gyógynövények, stb.)
- azt is átbeszéljük, hogy hogyan viszonyulj a fájdalom kérdéséhez, hogyan legyen könnyebb, hogyan éld meg jobban
- a gyakorlatban is kipróbálunk többféle vajúdási, szülési pozíciót
- elmondom, megmutatom, hogyan tud segíteni a párod/segítőd a természetes fájdalomcsillapításban és apró trükkökkel hogyan tudja könnyebbé tenni a szülés csodálatos óráit (masszázstechnikák, borogatások, kiegészítő segítségnyújtás, stb.)
- írásos formában oda adom, hogy mit vigyél magaddal a szülőszobára
- tanulunk légző gyakorlatokat
- felteheted bármilyen kérdésedet
- az óra végén pedig csodálatos zene kíséretében tartunk egy kellemes relaxációt, amikor felvesszük a babával a kapcsolatot és lélekben is és készülünk a szép megszületésére

A felkészítőhöz adok egy saját magam készítette filmecskét (DVD-n), amelyen megnézhetitek, hogyan képesek a nők könnyedén, mosolygós arccal is szülni. Csodálatos ez a film, erőt szokott adni a kismamáknak.

Hozz magaddal egy kényelmes laza váltóruhát (a kísérődnek nem fontos átöltözni), meg ennivalót, mivel kb. 6 órás a program. Közben lesz szünet amikor eszünk és teázunk.

Adok részletes írásos anyagot a a témákról és a gyakorlatokat is megkapjátok képek formájában, de szükség lesz jegyzetelésre is. Kellemes üdítő teáról gondoskodunk: matracok, párnák, takarók, székek vannak a gyönyörű termünkben.

Kérünk, ha jelentkezel a telefonszámodat mindenképpen add meg nekünk!

Vezeti: Betlej-Szurdusz Erika, a Magyarországi Dúlák Egyesületének budapesti társelnöke, kismamajóga és baba-mama jóga oktató, szülésfelkészítő, háromgyermekes édesanya.
Ha bármi kérdésed van, kérlek hívj ezen a számon és itt be is lehet jelentkezni : 20/446-7008
Minden alkalommal a felkészítő után, ingyenes kendős babahordozó bemutatót tartunk. A bemutató ideje alatt vásárlásra is van lehetőség, a babahordozók árából 10% kedvezményt biztosítunk. Gyönyörű szép színű és mintájú, megkötözős, belebújós, karikás, stb. különleges kendők is kaphatók, valamint hordozós kiegészítők (hordozókabát, szoptatós poncsó, táska, stb.) Lehetőség van egyedi szín és mintaválasztásra is.
Ára: a felkészítés 6000 Ft/pár, ha egyedül jössz, akkor 5000 Ft. A hordozókendő bemutató és oktatás ingyenes.
A foglalkozásokat havonta egyszer, szombatonként tartjuk 11 órától kb.  17 óráig.
Szeretettel várunk:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése